Free Joomla Template by Discount Justhost

Kort Nieuws

Lintje uitgereikt aan secretaris Jaap Kooij.

Burgemeester Rian van Dam van de gemeente Hollands Kroon heeft een lintje in de orde van Oranje Nassau uitgereikt aan onze secretaris Jaap Kooij. Deze plechtigheid gebeurde in ons clubgebouw aan de Rijd. Vanwege het vele vrijwilligerswerk voor tal van organisaties en sportverenigingen is er werk van gemaakt om Jaap in aanmerking te laten komen voor bovengenoemd lintje. In het clubgebouw zaten, tot verrassing van Jaap, al vele bekenden en familieleden van Jaap om de plechtigheid bij te wonen en daarna Jaap te feliciteren.

 

Lintjesdrager Jaap geflankeerd door zijn vrouw Diane en de burgemeester.

 

Jaap en Diane.

 

Dochter Madelon met aanhang, Diane, Jaap en de burgemeester.

 

 De Rabo Clubkascampagne is weer van start.

IJ&V heeft vorig jaar een prachtig bedrag van € 650,- opgehaald. Stemt u dit jaar ook weer op ons? Vast wel. Stemmen kan nog tot en met 14 mei. Laat uw stem niet verloren gaan. Als u geen computer heeft of er geen zin in hebt, dan mag u uw stembrief ook inleveren op Kostverlorenstraat 45. Zet er dan ook bij, waar we nog meer op moet stemmen.

Alvast dank. Het Bestuur van IJ&V.

 

Diplomauitreiking jeugdschaatsen.

De jaartlijkse diplomauitreiking van het jeugdschaatsen vond op 09-03-2019 plaats in de café "De Stompe Toren" te Aartswoud. Veel jeugd van Nieuwe Niedorp, Aartswoud en omgeving hebben hun begeerde diploma gehaald na de afsluitende West-Frieslandtocht op de IJsbaan te Hoorn. Er werden behalve de diploma's ook nog medailles, een presentje en een mooie bos tulpen van de fa. Triflor uitgereikt. Voorzitter Rianne Koomen deelde mede dat trainster Anja Groot met het trainen wil stoppen. Ze begeleidt nog wel de opvolgster van haar. Ze heeft 13 jaar het jeugdschaatsen begeleid met trainen enz. We zullen zien hoe dit in het nieuwe seizoen gaat. Voor meer foto's van de diplomauitreiking, zie het fotoalbum 2019.