• Clubhuis
  • borstel
  • maureen
  • molen

Jaarvergadering.

Op vrijdag 29 nov. 2019 is  de jaarvergadering in het clubgebouw aan de Rijd. Aanvang 20.00 uur.

Trappen en Stappen op Agriport.

Op zondag 25 augustus wordt op Agriport te Middenmeer een 15 km lange wandeltocht en fietstocht georganiseerd door de ijsclubs van Aartswoud en Nieuwe Niedorp. Het vertrek is om 10.00 uur bij Eten bij Baaz (Agriport 57, Middenmeer). Wandelaars kunnen starten tot 11.00 uur en fietsers tot 12.00 uur. Wij verwachten u voor 14.00 uur weer terug. De leden van beide ijsclubs kunnen gratis deelnemen en krijgen een consumptie. Voor niet leden vragen wij een vergoeding van 3 Euro per persoon, waar ook een consumptie bij inbegrepen is. Als u lid wordt dan betaalt u niets. U ontvangt een routebeschrijving met een kaartje waar welk bedrijf is gevestigd. Tevens vindt u wat puzzelvragen op het formulier. Tijdens wandel/fietstocht kunt u Geothermie (aardwarmte) bezoeken  van 10-12 uur. U komt langs paprika en tomatenkassen, Microsoft, Google en het nieuwe verdeelstation van Liander (de grootste van Nederland). Onderweg ziet u het nieuwe windpark Wieringermeer verrijzen.

De vrijblijvende afterparty/nazit, tevens uitreiking puzzeltocht wordt gehouden in café "De Stompe Toren" te Aartswoud, Schoolstraat 40, waar de eerste consumptie op kosten van de ijsclubs is. Voor vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Lintje uitgereikt aan secretaris Jaap Kooij.

Burgemeester Rian van Dam van de gemeente Hollands Kroon heeft een lintje in de orde van Oranje Nassau uitgereikt aan onze secretaris Jaap Kooij. Deze plechtigheid gebeurde in ons clubgebouw aan de Rijd. Vanwege het vele vrijwilligerswerk voor tal van organisaties en sportverenigingen is er werk van gemaakt om Jaap in aanmerking te laten komen voor bovengenoemd lintje. In het clubgebouw zaten, tot verrassing van Jaap, al vele bekenden en familieleden van Jaap om de plechtigheid bij te wonen en daarna Jaap te feliciteren.

 

Lintjesdrager Jaap geflankeerd door zijn vrouw Diane en de burgemeester.

 

Jaap en Diane.

 

Dochter Madelon met aanhang, Diane, Jaap en de burgemeester.

 

 De Rabo Clubkascampagne is weer van start.

IJ&V heeft vorig jaar een prachtig bedrag van € 650,- opgehaald. Stemt u dit jaar ook weer op ons? Vast wel. Stemmen kan nog tot en met 14 mei. Laat uw stem niet verloren gaan. Als u geen computer heeft of er geen zin in hebt, dan mag u uw stembrief ook inleveren op Kostverlorenstraat 45. Zet er dan ook bij, waar we nog meer op moet stemmen.

Alvast dank. Het Bestuur van IJ&V.

 

Diplomauitreiking jeugdschaatsen.

De jaartlijkse diplomauitreiking van het jeugdschaatsen vond op 09-03-2019 plaats in de café "De Stompe Toren" te Aartswoud. Veel jeugd van Nieuwe Niedorp, Aartswoud en omgeving hebben hun begeerde diploma gehaald na de afsluitende West-Frieslandtocht op de IJsbaan te Hoorn. Er werden behalve de diploma's ook nog medailles, een presentje en een mooie bos tulpen van de fa. Triflor uitgereikt. Voorzitter Rianne Koomen deelde mede dat trainster Anja Groot met het trainen wil stoppen. Ze begeleidt nog wel de opvolgster van haar. Ze heeft 13 jaar het jeugdschaatsen begeleid met trainen enz. We zullen zien hoe dit in het nieuwe seizoen gaat. Voor meer foto's van de diplomauitreiking, zie het fotoalbum 2019.