Free Joomla Template by Discount Justhost

Algemene informatie

Geschreven door Milo Grosz

IJs- en Volksvermaak is de ijsvereniging van Nieuwe-Niedorp sinds 4 januari 1887. We maken ons op voor het 125 jarig bestaan op 4 januari 2012!
 Schaatspret op "de Rijd"

Ons clubgebouw ligt aan een inham van het kanaal Alkmaar-Kolhorn aan de zuidkant van Nieuwe Niedorp ter hoogte van de Leijerdijk/Schulpweg. Deze inham heet "De Rijd". Het adres van het clubgebouw is Leijerdijk 9, Nieuwe Niedorp. Zie onderaan deze bladzijde de kaart. Als er natuurijs is organiseren we hier allerlei schaatsevenementen. Er is dan voldoende ruimte voor een 400m baan. Voor schaatstochten over het kanaal hebben we hier een prima “opsteek-” en “koek en zopie” plaats.

Je kunt lid worden van IJs- en Volksvermaak voor een contributie van 6 EURO per jaar. Je draagt dan bij aan de activiteiten die door IJs- en Volksvermaak worden georganiseerd, niet alleen in de winter maar ook ‘s zomers worden evenementen georganiseerd, zoals fietstochten en wateractiviteiten.

Voor de jeugd is er jeugdschaatstraining op kunstijsbaan "De Westfries" te Hoorn op de zaterdagen in de winter. Voor nadere informatie kun je terecht bij onze secretaris:

 

de heer J.C. Kooij,
Dorpsstraat 125,
1733 AG Nieuwe Niedorp.
Telefoon: 0226-411893
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor al je contributies en financiële bijdragen aan IJs- en Volksvermaak, kun je terecht op rekeningnummer:
3449 50 212 te Nieuwe Niedorp.

Er is een AED kast bij de Grootmoeders Tijd en Motoren musea op de Schulpweg 47.

Hieronder is de locatie van de Rijd en omgeving:

Als u vanaf de richting Alkmaar, Noordscharwoude op de N242 komt, neem dan vlak na het kruispunt van het Verlaat de afslag Nieuwe Niedorp-West. Vanaf de richting Leeuwarden, Middenmeer gaat u het beste via de afslag bij het Klooster linksaf en dan rechtsaf via het Paadje en aan het einde daarvan rechtsaf richting Nieuwe Niedorp en 1e weg links naar de Leijerdijk nr. 9 waar het clubgebouw van IJs-enVolksvermaak staat.